Tuhat päivää koulussa 2014 6A:n ja 6B-juhla

Vaikka Tuhat päivää koulussa onkin jo mennyt, ja lupaus tehty, kerron, miten ainakin 6A:lla meni.

Koulu alkoi kuten tavallisesti kello 8:15. Ensimmäiset kolme ja puolituntia meni opiskelussa. Juhlat alkoi kello 11:30, sillä S2 oppilaat olivat tunnilla, ja ilman heitä ei voisi aloittaa! Ja sitten kun juhlat alkoi, alkoi kaikilla olemaan hauska olo! Visat oli hauskoja ja voittajia löytyi! Ja koska jäljelle jäi vielä runsaat kaksi tuntia, oli päätetty pitää pieni urheiluleikki.

Valitettavasti tuli mutkia matkaan ja leikki aloitettiin vasta monen minuutin kuluttua 🙁 Melkein kaikkia harmitti. Kun leikki alkoi, pari oppilasta tuli selittämään leikkiä. Se oli hauska ja helppo! Mm. joukkueiden piti juosta kiipeilytelineelle, koskettaa ylintä puolapuuta ja juosta takaisin ja seuraava lähti jne. Kyllä siinä oli nopea joukkue! Seuraava leikki oli tyynyleikki, jossa otettiin parit, pistettiin tyyny selän väliin ja käveltiin sinne ja toisessa kierroksessa takaisin. Oli siinäkin todella nopeita joukkueita! 🙂

Leikkien jälkeen alkoi discot ja limbokisa! Kaikki halukkaat osallistuivat limbokisaan ja musiikki oli suurimman osan mielestä hyvää. Vaikka discoissa ei tanssittu, kaikki löysivät jonkun tavan pitää hauskaa!

Se oli hieno päivä, ainakin suurimman osan mielestä! 😀